Image
Image

Clinic för killar födda 2011-2014

31 Juli-1 Augusti: Stockholm

Fotbollsskola med Real Madrid Foundation

Under ett par intensiva och roliga dagar får du träna med coacher från Real Madrid Foundations organisation. Du får träna med samma metodik som används i ungdomslagen i Real Madrid. Mycket fokus ligger på teknik, passningsspel och smålagsspel. 

Clinicen riktar sig till dig som satsar på fotboll och vill få lite extra träning inför hösten. Alla är välkomna till fotbollsskolan men vi ser helst att ni som anmäler er spelar på en relativt hög nivå och vill utvecklas inom fotbollen. Eftersom tempot kommer vara ganska högt och en del övningar ganska avancerade är det bra om du redan nu tränar 2-3 gånger i veckan och spelar matcher regelbundet. Fokus ligger på att ha kul och vi kan lova dig att du kommer få ett par riktig härliga dagar där du får träna tillsammans med duktiga spelare från klubbar från olika delar av landet. 

Detta blir nionde året i rad CoachenEvents arrangerar fotbollsskolor med Real Madrid Foundation i Sverige och vi hoppas du blir lika nöjd som tidigare års deltagare!

OBS! Denna grupp är fullbokad. Men sätt upp dig på reservlistan så öppnar vi en ny grupp när vi fått in tillräckligt många spelare. Det finns fortfarande platser kvar i gruppen 2-4/8 för spelare i er ålder. Läs mer >>

Detta ingår

  • Ca 10 tim träning med coacher från Real Madrid Foundation
  • Träningskit från Real Madrid Foundation
  • Lunch
  • Mellanmål
  • Diplom

Preliminärt Schema

Måndag 31/7
08:30-09:30 Registering
09:30-11:30: Träning
11:30-12:30: Lunch
12.30-15.00: Träning (inkl mellis)

Tisdag 1/8
09:30-11:30: Träning
11:30-12:30: Lunch
12:30-15:00: Träning (inkl frukt)
15:00- Avslutning, diplomutdelning

Plats

Vi kommer vara på härliga Vallentuna IP (Parkvägen 5, 186 36 Vallentuna). Här har vi tillgång till två fullstora konstgräsplaner av hög kvalitet. Det finns restaurang och café i anslutning till planerna. Vallentuna IP ligger ca 20-25 min från Stockholm med bil. Du kan även åka kommunalt hit med Roslagsbanan.


Kostnad

2.190 SEK

Boende

Kommer du från en annan ort? Under clinicen kan du bo billigt och bekvämt på Quality Hotel Friends i Solna som vi har ett specialavtal med. Läs om våra förmånliga priser och boka rum här.


Hjälptränare

Är du en erfaren fotbollstränare som vill vara med som assisterade coach under clinicen? Läs mer och anmäl ditt intresse här

Sommarcamp med Tottenham Hotspur

Vecka 26 kommer vi arrangera ytterligare en camp på Vallentuna IP med Tottenham Hotspur  Anmäl dig här >>

Anmälan och Betalning

Du anmäler dig i formuläret nedanför och betalar direkt med kort. Önskar ni faktura tillkommer en avgift på 50 SEK. Skicka då alla anmälningsuppgifter till info@frmclinicssweden.com.

OBS! Denna grupp är fullbokad. Men sätt upp dig på reservlistan så öppnar vi en ny grupp när vi fått in tillräckligt många spelare. Det finns fortfarande platser kvar i gruppen 2-4/8 för spelare i er ålder. Läs mer >>

Image

Image
Image

Bästa boendet

Kommer du från en annan ort? Under clinicen kan du bo billigt och bekvämt på Quality Hotel Friends i Solna som vi har ett specialavtal med.