Image
Image

Clinic för målvakter födda 2008-2011

31 Juli - 2 Augusti Stockholm

Fotbollsskola för målvakter med Real Madrid Foundation

Under ett par intensiva och roliga dagar får du träna med coacher från Real Madrid Foundations organisation. Du får träna med samma metodik som används i ungdomslagen i Real Madrid. Mycket fokus ligger på teknik, passningsspel och smålagsspel. 

Clinicen riktar sig till dig som satsar på fotboll och vill få lite extra träning inför hösten. Alla är välkomna till fotbollsskolan men vi ser helst att ni som anmäler er spelar på en relativt hög nivå och vill utvecklas inom fotbollen. Eftersom tempot kommer vara ganska högt och en del övningar ganska avancerade är det bra om du redan nu tränar 2-3 gånger i veckan och spelar matcher regelbundet. Fokus ligger på att ha kul och vi kan lova dig att du kommer få ett par riktig härliga dagar där du får träna tillsammans med duktiga spelare från klubbar från olika delar av landet. 

Detta blir tionde året i rad CoachenEvents arrangerar fotbollsskolor med Real Madrid Foundation i Sverige och vi hoppas du blir lika nöjd som tidigare års deltagare!

Detta ingår

  • Ca 15 tim träning med coacher från Real Madrid Foundation
  • Träningsställ (tröja, byxor, strumpor) från Real Madrid Foundation
  • Lunch
  • Mellanmål
  • Diplom

Preliminärt Schema

Onsdag 31/7
08:30-09:30 Registering
09:30-11:30: Träning
11:30-12:30: Lunch
12.30-15.00: Träning (inkl mellis)

Torsdag 1/8
09:30-11:30: Träning
11:30-12:30: Lunch
12:30-15:00: Träning (inkl frukt)

Fredag 2/8
09:30-11:30: Träning
11:30-12:30: Lunch
12:30-15:00: Träning (inkl frukt)
15:00- Avslutning, diplomutdelning

Plats

Vi kommer vara på härliga Vallentuna IP (Parkvägen 5, 186 36 Vallentuna - karta). Här har vi tillgång till två fullstora konstgräsplaner av hög kvalitet. Det finns restaurang och café i anslutning till planerna. Vallentuna IP ligger ca 20-25 min från Stockholm med bil. Du kan även åka kommunalt hit med Roslagsbanan. Läs mer på www.sl.se)

Kostnad

2.890 SEK

Boende

Kommer du från en annan ort? Under clinicen kan du bo billigt och bekvämt på Quality Hotel Friends i Solna som vi har ett specialavtal med. 
Läs mer och boka här >>

Hjälptränare

Är du en erfaren fotbollstränare som vill vara med som assisterade coach under clinicen?
Läs mer och anmäl ditt intresse här

Anmälan och Betalning

Du anmäler dig i formuläret nedanför och betalar direkt med kort. Önskar ni faktura tillkommer en avgift på 50 SEK. Skicka då alla anmälningsuppgifter till info@frmclinicssweden.com.

OBS - dessa clinics blir alltid fullbokade tidigt så vi rekommenderar dig att anmäla dig tidigt för att vara säker på en plats!

Image

Anmäl dig här

Antal platser: 21
Lediga platser 2

OBS - Begränsat antal platser. Det är redan många anmälda säkra din plats i god tid!

Tänk på att inte ta för små storlekar i kläderna. Det kommer tyvärr inte gå att byta på plats.

Du kan betala med Kort, Faktura (Klarna 30 dagar) Swish.eller Paypal.

När du klickat på Genomför anmälan så väljer du - Gå till kassan som gäst. Där väljer du sedan betalningsalternativ. OBS - gäller inte om du betalar med Paypal. Då klickar du i alternativet för Paypal längst ner bara.

Betalningsinformation

Summa
SEK
Moms
SEK
Totalt
SEK
Hanteras av *

Image
Image
Image

Bästa boendet

Kommer du från en annan ort? Under clinicen kan du bo billigt och bekvämt på Quality Hotel Friends i Solna som vi har ett specialavtal med. Se priser och boka hotell här >>